Work with us. Are you ready to change the game? Find out more →

News & Blog

Online-dejting age revolutionerat spelplanen pro dejting. Borta befinner sig tiden…

News & Blog

Online-dejting age revolutionerat spelplanen pro dejting. Borta befinner sig tiden…

1,4 miljarder svepningar hande varje dag villi Tinder, varav 26 miljoner itu dessa leder till nago matchning. Tillsamman omkring 10 miljoner dagliga nyttjare ager Tinder tagit varldens singlar tillsamman kraftiga vindar.

Befinner sig ni singel sa befinner si chanserna att du antingen ager Tinder alternativt har testat det. Ehur n ick befinner si singel age n garanterat hort talats om det.

emedan det sluta sattet att pricka nya rimlig ”partners” varje att bege sig fram mot en framling. Det kanns idag sasom nago fjarran epok.

Undantaget ar nar vi inneha fatt i oss tva bira kissbrides.com kolla här villi krogen och vagar vackla fram mot saken dar sockr personen saso vi inneha sneglat villi laka kvallen. Ibland tillsamman forvanansvart bra resultat.

Idag nar vi kanner oss redo att dejta sa installerar vi Tinder, laddar upp ett par av vara basta bilder och borjar botten up. Sa smaningom inneha vi ett handfull mojliga partners att anteckna till och kanske dejta. Atminston sagt radikal.

Fore vi gar fortsattningsvis antagligen ni undrar hursa mi skriver forsavitt nagot sant narvarande pa Studentapan? Samt underbe har det att producera tillsamman malet att alstra battre liv forut studenter?

Baksidan tillsamman Tinder och varfor mi slutade svepa

Mig befinner sig saker pa att somlig itu er anser att det befinner si lojligt samt att det inte hor hemma har. Sjalv klandrar dej ej.

Mig tvingas medgiva att det kanns en aning markligt. Frams att forfatta forsavit centru eget Tindrande sasom befinner si nagot mi helst sta si for mig solo och mina kompisar. Jag inneha funderat villi att skippa det har inlagget.

Andock det vore att knalla den enkla vagen sam mi har sasom destination att utse saken da svara vagen sasom ligger utstott grimas bekvamlighetszon. Det befinner sig just utstot vad vi kanner oss bekvama tillsammans saso det finns storst plat att utvecklas sasom individ.

Dett inlagget befinner si min tolkning saso hobbypsykolog bruten centrum eget tillampnin av Tinder samt hurdan det inneha paverkat jag. Grima motivation till att plita forsavitt detta ar att det kan handa finns andra saso kanner igen sig. Forut dom skulle det klara av bli ett tankevackare.

Att nagon enda indivi ska tycka att dett ar vardefullt befinner si till fyllest darfor at det amna ha varit en fint penningplacerin it grima tid och kraf. Skad kom ihag att gripa det jag skriver tillsamman en klamma salt darfor att det enbart befinner si karna enskilda synvinkel och befinner si unikt for min upplevelse.

Det mig skriver ar avsett bade pro flickor samt killar, tinderellas saval sasom tinderfellas. Singlar saval saso mannisko i kondition sasom ar nyfikna pa Tinder.

Har du aterkoppling alternativt skulle du amna separera tillsamman dig fran dina tankar/erfarenheter kring Tinder? Anmarka langst ner alternativ om det kanns sta publikt sa langa mo jag pa philip(at)studentapan.se

Dett behover ni kunna forsavit Tinder

Intressant/skrammande information Det uppskattas att uppat 40% it alla kungen Tinder befinner sig inom en kondition. O dessa personer ar i en oppen kondition, vill aga konfirmatio, vansterprasslar eller endas ar oskyldigt nyfikna befinner si oklart.

N skapar e konto via att logga in med Facebook. Du lagger till bilder gallande dig jag a Facebook alternativ din kamerarulle och kan uts att forfatta nago skrif forsavit dej sjalv. Inom kort tittar ni lampliga ”kandidater” saso ett kortlek. Du sveper vanster for nopp, hoger om n ar hugad itu personen. Forsavitt du bagg inneha svept hoger kungen varandra sa matchas ni. Ni far ett notifikation som gratulerar mo din matchning samt n kan begynna plita till personen. Storartad sam spartanskt, alternativt hur?

Det forekommer otaliga tandem som har Tinder att tacka darfor at de traffades. Det finns manniskor sasom hade gett opp hoppet men sasom fick sin etta dejt gallande aratal. Nya vanskaper age formats samt bibehallits. Historier inneha delats och skapats.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *